BP-dagen samlar BP-familjen på Grimsta

BP-dagen samlar BP-familjen på Grimsta

Share

BP-dagen samlar BP-familjen på Grimsta

Varje år samlas hela BP-familjen på Grimsta för att fira BP-dagen. I år träffas vi lördagen 2 september för en heldag med fotboll, aktiviteter och BP-glädje. Över 100 fotbol ...

Varje år samlas hela BP-familjen på Grimsta för att fira BP-dagen. I år träffas vi lördagen 2 september för en heldag med fotboll, aktiviteter och BP-glädje.

Över 100 fotbollsmatcher spelas mellan ungdomslagen i BP. Mellan matcherna har spelare, ledare och föräldrar chans att träffa BPs samarbetspartners som anordnar olika aktiviteter. Förra året hade Bauhaus exempelvis prickkastning med toaborstar i toalettstolar och Stadium anordnade olika tävlingar.

Nu är det dags igen och lördagen 2 september samlar vi BP-familjen på Grimsta. Spelschemat är snart klart och skickas ut till våra ungdomslag. För dig som besökare är BP-dagen en upplevelse från tidig morgon till sen eftermiddag.

Klara aktiviteter:
Över 100 BP-matcher
ViLirare-matchen: Gamla BP-profiler ställs mot ViLirares lag med bland andra Lisa Ek, Bojan Djordjic och tränas av Bosse Peterson. Anders Limpar brukar spela med båda lagen, kanske gör han ett byte av lag i halvtid?

Mer info om dagen och aktiviteterna kommer att presenteras närmare BP-dagen, men skriv redan nu upp 2 september i kalendern!