Bauhaus förlänger som huvudpartner

Bauhaus förlänger som huvudpartner

Share

Bauhaus förlänger som huvudpartner

Vi är stolta och glada över att vår huvudpartner Bauhaus valt att förlänga sitt avtal med oss över de kommande tre åren. En lång relation som byggs vidare med stort fokus på ungdo ...

Vi är stolta och glada över att vår huvudpartner Bauhaus valt att förlänga sitt avtal med oss över de kommande tre åren. En lång relation som byggs vidare med stort fokus på ungdomsidrotten.
– Bauhaus är precis rätt huvudpartner för oss. De har varit med länge, de kan vår förening och de brinner verkligen för att vara med i byggandet av svensk ungdomsidrott, säger Jesper Hussfelt, partneransvarig i BP.

– Vi vill gärna vara långsiktiga i våra samarbeten så att vi kan utveckla dem på bästa sätt över tid och bygga bredd. Tillsammans med BP jobbar vi intensivt med att få unga i rörelse och förebygga psykisk ohälsa även genom aktiviteter såsom föreläsningar i ämnet för föräldrar, säger Patrik Sandevik, event- och sponsorchef på Bauhaus.

Bauhaus har varit partner till BP sedan 2010 och är med det en vår våra mest trogna samarbetspartners. Fokus har hela tiden legat på att stötta vår stora basfotboll där barn och unga får möjlighet till glädje, gemenskap och att få göra sitt bästa. Som huvudpartner är de fortsatt med på högsta nivå av synlighet och är representerade på såväl matchtröjor och träningsställ som i digitala kanaler. BP och Bauhaus ska tillsammans verka för att ge ungdomar en trygg och rättvis miljö för utveckling inom idrotten. Detta genom att fortsätta att utveckla arbetet med strukturer för att uppnå en mer jämställd resursfördelning, fortsätta att erbjuda ungdomar i Västerort rätten till en värdefull fritid och tydligt arbeta för att motverka psykisk ohälsa och att öka kunskapen och förståelsen bland barn och ungdomar.