Årets första träningsmatch – nu på lördag
Foto: Erik Bjernulf

Årets första träningsmatch – nu på lördag

Share

Årets första träningsmatch – nu på lördag

Äntligen! Fotbollssäsongen 2023 är här och nu är det dags att förbereda sig för vad som komma skall - Allsvenskan. Herrlaget blir först ut när laget kliver ut på Grimsta nu på lör ...

Äntligen! Fotbollssäsongen 2023 är här och nu är det dags att förbereda sig för vad som komma skall – Allsvenskan. Herrlaget blir först ut när laget kliver ut på Grimsta nu på lördag 21 januari 14:00. För motståndet står Djurgårdens IF.

Det har gått drygt två månader sedan serien avslutades och vi är nu i slutet av den andra träningsveckan för året. Veckan avslutas med den första träningsmatchen där vi ställs mot Djurgårdens IF, samma lag som vi ställs mot i både Svenska Cupens gruppspel och i premiären av Allsvenskan 1 april.

Vårt herrlag har fått behålla en stor del av truppen som vann Superettan och har kryddat med ytterligare spelare. I skrivande stund är truppen inte helt spikad, då det svenska övergångsfönstret är öppet från 1 februari till 28 mars. Under de knappa två månaderna kommer det att kunna både tillkomna och lämna spelare. Men – i skrivande stund har vi en härlig trupp att utgå ifrån.

Nu på lördag väntas det mycket publik till Grimsta. Var på plats i god tid för att undvika köer vid insläpp. För att vara säker på att få plats så köper du din biljett i förväg via bp.ebiljett.nu.

BP – Djurgårdens IF
Lördag 21/1 14:00
Grimsta

Matchen sänds av Discovery+. Se matchen här.

Köp biljett via bp.ebiljett.nu.