Amiens SC köper loss Jack Lahne

Amiens SC köper loss Jack Lahne

Share

Amiens SC köper loss Jack Lahne

För två månader sedan lämnade Jack Lahne BP på ett lån med köpoption till sommaren av franska ligaklubben Amiens SC. Amiens har nu beslutat sig för att köpa loss anfallaren från B ...

För två månader sedan lämnade Jack Lahne BP på ett lån med köpoption till sommaren av franska ligaklubben Amiens SC. Amiens har nu beslutat sig för att köpa loss anfallaren från BP, vilket innebär att Lahne går på en permanent övergång.
– Det är självklart fantastiskt roligt för Jack att han bevisat sin kvalité på så kort tid, säger Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Historien om Jack har vi berättat vid flera tillfällen, om den unge spelaren som charmade en hel förening och ett helt fotbollsland. I slutet av januari stod det klart att Jack blev utlandsproffs, då han lämnade BP för spel med Amiens SC. 
– Det är en exceptionell affär för BP, den största i föreningens historia. Vår akademi visar återigen sin styrka i att ta fram och fostra blivande storspelare, säger Roberth Björknesjö.
– Den här övergången ger oss nya förutsättningar för att utmana på sikt och stärka vårt arbete.

Jack Lahne kommer under våren att vara utlånad till AIK i Allsvenskan. Att det blir ett lån inom Sverige beror på att lånet till Amiens SC blivit en utdragen process och alla parter ser en stor nytta i att Lahne får möjlighet till speltid på högsta möjliga serienivå.

Vi önskar, återigen, Jack ett stort lycka till i den fortsatta karriären.

Jack Lahne kommer under våren att vara utlånad till AIK i Allsvenskan. Att det blir ett lån inom Sverige beror på att lånet till Amiens SC blivit en utdragen process och alla parter ser en stor nytta i att Lahne får möjlighet till speltid.

Vi önskar, återigen, Jack ett stort lycka till i den fortsatta karriären.