Alexander Abrahamsson förlänger
Foto: Erik Bjernulf

Alexander Abrahamsson förlänger

Share

Alexander Abrahamsson förlänger

Två säsonger i BP blir fler, Alexander ”Abris” Abrahamsson förlänger med BP och laddar för ytterligare en allsvensk säsong i den rödsvarta tröjan. – En spelklar Abris är ...

Två säsonger i BP blir fler, Alexander ”Abris” Abrahamsson förlänger med BP och laddar för ytterligare en allsvensk säsong i den rödsvarta tröjan. 
– En spelklar Abris är alltid en förstärkning och trots att han fick en stor del av senaste säsongen förstörd av skador tog han sig tillbaka. Det blir spännande att följa hans fortsatta utveckling hos oss, säger sportchef Philip Berglund.

Alexander Abrahamsson skrev på för BP inför säsongen 2022 när vi som nykomlingar vann Superettan i stor stil. Abris spelade då 18 matcher, men noterbart är att han knappt fick testa på att förlora under 2022. I Allsvenskan senaste säsongen var Abris med från start men ådrog sig en skada som inte skulle släppa taget förrän efter sommaren. Totalt blev det elva matcher i seriespelet följt av de två kvalmatcherna som säkrade nytt kontrakt i Allsvenskan till 2024. 

Utöver BP har Abrahamsson spelat för Akropolis IF och Djurgårdens IF i seniorsammanhang.