4-4 i toppmatchen för P19

4-4 i toppmatchen för P19

Share

4-4 i toppmatchen för P19

Det är tufft att inte få fira efter ledningar 1-0, 2-1, 3-1 och 4-3. P19 gjorde en stark offensiv prestation hemma mot Hammarby IF, men ett kvitteringsmål på tilläggstid förstörde ...

Det är tufft att inte få fira efter ledningar 1-0, 2-1, 3-1 och 4-3. P19 gjorde en stark offensiv prestation hemma mot Hammarby IF, men ett kvitteringsmål på tilläggstid förstörde chansen att få fira tre poäng.
– Offensivt gör vi troligen vår absolut bästa insats. Iallafall i relation till att det är i spel mot det bästa laget i serien. Målen vi gör är i klass med de man ser på tv i de dyrare studioproduktionerna, säger Lukas Syberjyski, huvudtränare P19.

Huvudtränare Syberjyski berättare vidare:
– Vi är tyvärr för pojkaktiga i somliga sekvenser, eller egentligen under tre olycksminuter och bjuder tillbaka Hammarby in i matchen och de har all önskvärd tyngd och skicklighet att ta emot och förvalta en sån inbjudan.

– Jag lider med spelarna. Att de inte får glädjas trots den prestationen gör ont. Vi visar dock att vi kan matcha den nu överlägsna serieledaren och äga händelseförloppet på ett helt annat sätt än i första matchen mot dem.

– Stor eloge till de båda tvåmålsskyttarna Alfons Lohake och Milo Norrby. Särskilda omnämnanden även till Richie Omorowa och Elias Jemal (tre assist).

Nästa match för P19 spelas lördag 17/9 14:00 mot Djurgårdens IF på bortaplan.

Fakta P19 Allsvenskan
BP – Hammarby IF
4-4 (2-1)
Mål: BP: Milo Norrby (2), Alfons Lohake (2) HIF: Deniz Gül (2), Elias Mohammed, Gent Elezaj
Varningar: BP: Filip Sidklev HIF: Deniz Gül

BP-laget: Filip Sidklev – Viktor Sluug, Fredrik Nissen, Sebastian Wändin, Max Rahman – Alfons Lohake, Leonard Kleist, Ludwig Malachowski Thorell – Elias Jemal, Richie Omorowa, Alfons Lohake

Avbytare: Elis Bishesari, Ted Holstein, Albion Kurbasha, Felix Lindskog, Eskil Bodvik, Liam Tahwildaran