10Ton ny partner till BP – bidra till rekryteringar och få pengar till lagkassan

10Ton ny partner till BP – bidra till rekryteringar och få pengar till lagkassan

Share

10Ton ny partner till BP – bidra till rekryteringar och få pengar till lagkassan

Rekryteringsbolaget 10Ton blir ny samarbetspartner till BP. Avtalet har främst en möjlighet att bli en rejäl intäkt för alla BP-lag som hjälper 10Ton med tips i rekryteringsprocess ...

Rekryteringsbolaget 10Ton blir ny samarbetspartner till BP. Avtalet har främst en möjlighet att bli en rejäl intäkt för alla BP-lag som hjälper 10Ton med tips i rekryteringsprocessen till olika jobb.
– Samarbetet med 10Ton Rekrytering ger både BP som förening och varje enskilt lag möjlighet att på ett enkelt sätt tjäna pengar som kan bidra till ännu bättre och roligare fotbollsupplevelser, säger Fia Grönborg, Marknadskoordinator i BP.

10Ton Rekrytering bildades 2000 av rekryteringskonsulter med lång erfarenhet av både idrottsföreningar och näringslivet. 10Ton hjälper företaget att rekrytera chefer, nyckelpositioner och specialister inom framförallt ledning, marknad, försäljning, produktion och affärsutveckling.
– Vi är stolta och glada över detta samarbete med BP och jag ser fram emot att få träffa ledare och föräldrar för att berätta hur vårt sponsorupplägg på ett enkelt sätt kan hjälpa dem att få in stora pengar till sina respektive lag, säger Hans Wahlgren, Partner på 10Ton Rekrytering.

Hans Wahlgren har själv varit barn- och ungdomsledare i olika föreningar där hans två söner varit aktiva.
– Vi på 10TON har alla lång erfarenhet som idrottsledare och därför har sponsoring i olika former funnits med i många år. Nu såg vi att vi kunde bidra till ett hållbart samhälle genom att stödja BPs verksamhet och samtidigt skapa värdefulla affärskontakter som bygger vårt varumärke. Vårt engagemang har ingen tidslimit, utan vi hoppas på ett långsiktigt samarbete med BP.

Förutom många trevliga stunder på Grimsta, hoppas Hans komma i kontakt med BP-föräldrar som kan introducera 10TON till personer och företag i behov av rekrytering.
– Drömscenariot är att alla med koppling till BP ska marknadsföra oss så fort ett behov av rekrytering dyker upp. Om det blir verklighet kommer vi att över tid vara en stor sponsor till BP och på så sätt skapa goda förutsättningar för vidare utveckling av såväl ungdomsverksamheten som elitlaget.

10TON har ett sponsorerbjudande till samtliga BPs ungdomslag som innebär att lagens föräldrar eller ledare får en kick back om de tipsar om möjliga rekryteringsuppdrag. Antingen i det bolag där de själva jobbar eller inom sitt nätverk.
– Föräldrarna marknadsför enbart samarbetet mellan oss och BP för att vi ska få till ett möte med nya uppdragsgivare. Därefter marknadsför vi oss själva gentemot de bolag och personer som vi tipsats om, förklarar Hans. Vid genomförd affär blir inbetalningen till lagkassan från 25 000 kronor och uppåt per förmedlat uppdrag, beroende på storlek. Jag hoppas verkligen att du som förälder eller ledare kontaktar mig om du vill veta mer eller rentav redan nu har tips inom rekrytering.

Tjäna stora pengar till lagkassan – enkelt
Med ett enda samtal till 10TON Rekrytering kan du som förälder inom BP dra in mellan 25 000 och 50 000 kronor till ditt barns lagkassa. I korthet går det ut på att du delar med dig av ditt nätverk och tipsar oss om nya affärsmöjligheter. Om ditt tips leder till en rekrytering eller nya uppdrag för oss, får ditt lag ersättning enligt en fastställd procentuell fördelning. Låter det krångligt? Inte alls. Det är enkelt och ditt lag tjänar snabba pengar som ni kan använda till utrustning, läger, cuper och annat roligt. Kontakta Hans Wahlgren, så berättar han gärna mer. hans@tioton.com 070 550 65 84.

Kort om 10TON Rekrytering

  • Startade år 2000
  • Rekryteringskonsulter med lång erfarenhet från ledande befattningar i näringslivet
  • Rekryterar chefer, nyckelpositioner och specialister inom framförallt ledning, marknad, försäljning, produktion och affärsutveckling
  • Exempel på branscher: Industri, Bank & Försäkring, Telecom, IT, Media, MedTech, Vård, Omsorg och Utbildning
  • www.tioton.com