P19: Bra surr med lagledningen

P19: Bra surr med lagledningen

Share

P19: Bra surr med lagledningen

U truppen har just avslutat torsdagsträningen , en träning som absolut sorterar under  kategorin ”raseriutbrott av energi” när Erik Engberg bjuder in oss på kammaren och säger om t ...

U truppen har just avslutat torsdagsträningen , en träning som absolut sorterar under  kategorin ”raseriutbrott av energi” när Erik Engberg bjuder in oss på kammaren och säger om träningen.
– Visst det ser bra ut, men med så många duktiga akademispelare som vi har är det en oantastlig logik. Gott att ha med inför gruppspelet som startar på lördag.

Engberg, som alltid tillgänglig och välvilligt inställd till kommunikation, på frågan om förväntningar inför ligacupens gruppspel som drar igång i helgen.
– Såklart blir det kul att få tävla igen, energin i laget behöver få utlopp. 

Vi vill fortsätta utveckla vårt kollektiva försvarspel över hela planen, vi har ramverket och kan egentligen spela avslappnat men med ambition. Offensivt är vi angelägna om att bli effektivare, vi behöver vässa skärpan i avsluten och peta in bollen.

 

Erik Rydén som även han är med i kammaren får möjlighet att lägga till tankar i surret.

– Vi kommer gå för att skapa en vinnartradition i gruppspelet direkt. Bättre att vara modig omgående och skaffa sig ett bra läge för kommande matcher.

Engberg är helt enig och slipper gärna matematik i slutet av gruppspelet.

– Full rulle på en gång passar oss bäst , vi talar ju om en enkelserie som är mindre förlåtande än serier med dubbelmöten.

Hur når ni nu dessa målsättningar?

– Vi ser till att jobba färdigt alla situationer och göra bra prestationer i varje ”match i matchen”.

Ligacupens gruppspel
BP – GIF Sundsvall
Lördag 9 feb 16:00
Grimsta IP

Spelschema, resultat och tabell

👇👇👇

https://www2.svenskfotboll.se/cuper-och-serier/spelprogramresultat/?scr=table&ftid=77895