P19: Ligacupmatch lördag , medtävlare Skellefteå FF

P19: Ligacupmatch lördag , medtävlare Skellefteå FF

Share

P19: Ligacupmatch lördag , medtävlare Skellefteå FF

Erik Rydén om läget och laget inför match mot Skellefteå. Gästerna förlorade mot Boo FF förra helgen emedan BP besegrade Sundsvall. Hej Erik, hur har U-truppen samlat ihop s ...

Erik Rydén om läget och laget inför match mot Skellefteå. Gästerna förlorade mot Boo FF förra helgen emedan BP besegrade Sundsvall.

Hej Erik, hur har U-truppen samlat ihop sig , mentalt och fysiskt, efter matcherna i ligacupen förra helgen?

-Det var första tävlingsmatchen 2019 vilket också präglade matchbilden något , lite trevande men med mycket vilja. Nu har vi samlat ihop oss och mobiliserar kraft. I detta gruppspel finns inga livlinor så vi måste vara ödmjuka inför varje match. 

Träningsveckan som gått , svarar kropparna på belastningen?

-Ja det tycker jag, vi har dessutom gått på lite hårdare den här veckan. Tycker att vi lagt en bra fysisk grund redan från uppstarten i november vilket gör att vi nu har möjlighet att öka belastningen utan att dra på oss några skador. 

Det är ofta vi ser dig med pipan i mun , som erkänt duktig pådrivare , kring de mer fysiska momenten på träningarna. Skulle du säga att ni kan rycka tussarna på laget i minut 85 och få effekt , eller är ni inte riktigt framme än?

-Vi har absolut en slutforcering i oss även om det fortfarande bara är februari. Försäsongen är lång och krävande. Men när ligaspelet startar i slutet på mars så kommer vi ha ännu mera tryck i buggarna. Och förhoppningsvis når vi vårt max i höst. 

Gästande Skellefteå FF , icket att förväxla med hockeyklubben Skellefteå AIK , har scoutingen gett något , vilka är dem?

-Vi förväntar oss ett lag som gnuggar stenhårt. Laget har rest en lång väg och lär vilja kliva upp i ringen och köra. Vi vet att dom är vassa i omställningsspelet så där får vi se upp, men vi är väl förberedda!

Matchinfo Ligacupen P19

BP – Skellefteå FF

Lördag 16 feb 16:45

Grimsta IP