Elitettans spelschema fastställt.

Elitettans spelschema fastställt.

Share

Elitettans spelschema fastställt.

Den 4 april drar Elitettan 2020 igång med match i Malmö mellan IF Limhamn Bunkeflo och Bollstanäs SK. Dagen efter är det dags för BP att äntra Grimstas matta för första matchen i ...

Den 4 april drar Elitettan 2020 igång med match i Malmö mellan IF Limhamn Bunkeflo och Bollstanäs SK. Dagen efter är det dags för BP att äntra Grimstas matta för första matchen i årets äventyr.

Text: Tore Kleist

I årets första seriematch för BP, vilken alltså spelas 5 april hemma på Grimsta, står nykomlingarna Alingsås FC United för motståndet. I nästa omgång gäller resa västerut och match mot Kungsbacka DFF, som också är nykomlingar i serien, nedflyttade från Damallsvenskan. Noterbart är att BP i omgångarna 4 till och med 11 endast spelar i Stockholmsområdet, med matcher på Grimsta varvat med fyra bortamatcher mot i tur och ordning Bollstanäs, Hammarby, AIK och Älvsjö.

Hela spelprogrammet hittar du på Fotbollförbundets hemsida. Det är bara att börja inventera förrådet med supporterattiraljer och skriva in matchdagarna i familjekalendern. Vi ses!