Dags för damernas första träningsmatch!

Dags för damernas första träningsmatch!

Share

Dags för damernas första träningsmatch!

På februari månads första dag går BPs första träningsmatch för säsongen av stapeln. Enskede IK kommer till Grimsta och ställs mot en del nya ansikten i hemmalagets Elitettan-trupp ...

På februari månads första dag går BPs första träningsmatch för säsongen av stapeln. Enskede IK kommer till Grimsta och ställs mot en del nya ansikten i hemmalagets Elitettan-trupp.

Text: Tore Kleist
Foto: Örjan Jacobsson

BP har lagt in många träningsmatcher under försäsongen; de allra flesta spelas på Grimsta. På lördag mitt på dagen är det dags för det första tillfället för ledarstaben och supportrarna att se det nykomponerade laget i matchsituation. Division 1-laget Enskede IK står för motståndet. Nykomponerat? Ja, många från förra årets lag är förstås kvar, men det finns även en del nya spelare som har anslutit. Hemsidan ber att få återkomma med en sammanställning av läget i truppen. Till lördagens match har tränaren Marcelo Fernández kallat följande spelare:

Josephine Frigge (mv), Rebecka Ayranci-Dahlberg (mv), Alexsandra Lobanova, Michaela Larsson, Felicia Thörngren, Elin Bergkvist (ny), Michelle Rojas Flores, Eldina Ahmic, Daniella Novakovic, Ebba Ronquist, Wilma Wärulf (ny), Estibaliz Montes de Oca, Sofia Parkner (ny), Sara Eriksson, Tempest-Marie Norlin, Mathilda Lindström, Lovisa Norrby, Emma Lundh, Madeleine Häger (U19). Till detta kan komma en och annan provspelare

Motståndarna
Enskede IK har en lång historia (grundad 1914) och är nu en av Stockholms största fotbollsklubbar med cirka 2000 aktiva. Förra säsongen blev det en sjundeplats i Division 1 Södra Svealand. Senast möttes var i augusti i Svenska Cupens andra omgång då BP vann med 4-0 på Enskede IP.

Fyll termosen med varm dryck, ta fram termobyxorna och kom till Grimsta!

Träningsmatch 1
BP – Enskede IK
Lördag 1 februari kl 12.00
Grimsta IP, Gulddragargränd, Vällingby
Fri entré