David Perez lämnar BP för Atalanta!

David Perez lämnar BP för Atalanta!

Share

David Perez lämnar BP för Atalanta!

Den offensiva mittfältaren David Perez, 16, följer i Dejan Kulusevskis fotspår och lämnar BP för spel i den Italienska storklubben Atalanta. Text: Manuel LindbergFoto: Sedin Bi ...

Den offensiva mittfältaren David Perez, 16, följer i Dejan Kulusevskis fotspår och lämnar BP för spel i den Italienska storklubben Atalanta.

Text: Manuel Lindberg
Foto: Sedin Bild (Thomas Sedin)

Vi har en bra relation och är ofta i dialog med Atalanta sedan affären med Dejan Kulusevski tidigare i år, säger Manuel Lindberg Klubbdirektör i BP. Atalanta kom med en förfrågan om David att han skulle få fortsätta sin fotbollsutbildning hos dem. Vi hittade en lösning som både fungerade för oss som förening samt för David som spelare där David lämnar på ett lån och där Atalanta har en framtida köpoption, fortsätter Manuel.

David har alltid varit en av de största talangerna i sin ålderskull och han har gjort ett antal ungdomslandskamper, således har de självklart också funnits intresse kring honom från ett antal europeiska klubbar. Han fick även göra debut i Herrlaget tidigare i år i en match i Svenska Cupen, säger Peter Kisfaludy, Sportchef Herr. Vi önskar David lycka till på sitt nya äventyr och hoppas att han fortsätter ta stora kliv i sin utveckling. BP finns alltid kvar både för David och andra spelare som lämnar för olika äventyr, fortsätter Peter.