Veckans lag på Instagram

Veckans lag på Instagram

Share

Veckans lag på Instagram

Nästa vecka återlanserar vi Instagram-kontot @bpungdom. Varje vecka kommer vi att få följa ett nytt BP-lag under träningar, matcher och aktiviteter lagen gör tillsammans. – Våra 2 ...

Nästa vecka återlanserar vi Instagram-kontot @bpungdom. Varje vecka kommer vi att få följa ett nytt BP-lag under träningar, matcher och aktiviteter lagen gör tillsammans.
– Våra 250 lag är alla värda uppmärksamhet och det här ett steg mot det, säger Peter Appelquist Kommunikationsansvarig BP.

Instagram har vuxit och tillsammans med Twitter, Facebook och Snapchat är det idag naturliga delar av vardagen. Särskilt tydligt är det i unga åldrar där sociala medier är en självklar del av livet.
– Vi vill skapa en gemenskap inom BP som är svår att nå när lagen tränar olika tider på olika planer, säger Peter Appelquist.
– Via sociala medier kan vi på ett lätt sätt knyta samman föreningen och hålla koll på varandra.

Information om projektet gick i veckan ut till alla 700 ideella ledare i BP och direkt kom intresseanmälningar från lag som vill vara med.
– Responsen var verkligen positiv, jag kunde schemalägga hela hösten redan samma eftermiddag, säger Appelquist.

Kontot @bpungdom kommer att fokusera på BPs ungdomslag och dess vardag. BP har även ett konto för akademilagen på flick- och pojksidan. @bpakademi kommer även det att fungera på liknande sätt, då med fokus på verksamheten i akademin.

För frågor om Veckans Lag eller intresseanmälningar:
Peter Appelquist, Kommunikationsansvarig
peter.appelquist@brommapojkarna.se