U19: Inför bortamatch mot BK Häcken

U19: Inför bortamatch mot BK Häcken

Share

U19: Inför bortamatch mot BK Häcken

Motståndet för BP i helgens kommande match städade i sin senaste hemmamatch av motståndet med 10-2. Siffror som minst sagt skrämmer men som säkerligen har en rimlig förklaring. De ...

Motståndet för BP i helgens kommande match städade i sin senaste hemmamatch av motståndet med 10-2. Siffror som minst sagt skrämmer men som säkerligen har en rimlig förklaring. De ger i alla fall en fingervisning för BP om vad som väntar.

BP kommer stärkta av en vändning senast mot Täby hemma på Grimsta IP där framförallt jobbet i 90 minuter imponerade.

Kapten Sebastian Ungman Backlund innan avfärd mot Hisingen.

-En skön seger senast med två förlösande mål av Aron Sandén. Hur ser du på prestationen, lagets alltså?

”Vi inleder matchen riktigt bra men får ingen riktig utdelning. Tyvärr för oss men skickligt av Täby lyckas de göra mål på deras enda chans första halvlek och efter det går vi ner oss lite. I andra halvlek så vet vi att 3 poäng är ett måste för att inte bibehålla guldchansen och efter mycket kamp kan vi efter några individuellt skickliga insatser vända och vinna.”

-Gabriel Krstic gör två avgörande aktioner som bygger upp lägena för Sandén, är Gabbe på gång?

”Han gör det bra och kan bryta mönster när vi har svårigheter att skapa chanser. Tror han är på gång vilket kommer bli viktigt i dem avgörande matcherna.”

-Häcken på lördag, givet att andra resultat måste gå BPs väg så är det all in som gäller för att vara med i slutspurten. Hur tar ni er an uppgiften?

”Vi är medvetna om läget i tabellen och att vi är påverkade av andra lags resultat. Men läget är öppet och vi har en bra chans. Vi kommer komma väl förberedda mot Häcken och vara riktigt hungriga för poängen.”

Matchinfo U19 Allsvenskan Slutspelsserie

BK Häcken – BP
Lördag 6 okt 14:00
Bravida arena