Sommarfest med BP-Familjen med ”Homecoming day” söndag 27 maj
Foto: Henke Råssmo

Sommarfest med BP-Familjen med ”Homecoming day” söndag 27 maj

Share

Sommarfest med BP-Familjen med ”Homecoming day” söndag 27 maj

Söndag 27 maj firar vi sommaren och samlar BP-familjen på Grimsta. Det blir Allsvensk fotboll, utdelning av Hall of Fame och mängder av BP-profiler på plats. Det blir happenings fö ...

Söndag 27 maj firar vi sommaren och samlar BP-familjen på Grimsta. Det blir Allsvensk fotboll, utdelning av Hall of Fame och mängder av BP-profiler på plats. Det blir happenings för hela familjen, så passa på att boka upp dig redan idag.

 

Happenings
I samband med matchen kommer fler roliga saker att inträffa. Det blir hoppborgar, BP-stjärnor i utlandet förgyller inramningen och vi hoppas att så många ur BP-familjen som möjligt är på plats.

Hall of Fame
Vi hyllar de invalda i BPs Hall of Fame. För 2018 är Jan Seipel, Pernilla Hederoth, Bengt-Erik Gårdefors och Tomas Antonelius invalda. Alla fyra hyllas i halvtid, var på plats och delta i hyllningarna.

Leos Lekland är matchvärdar och fyller aktivitetsområdet på Grimsta med massa roligt. Dessutom är Leo själv på plats.

Säsongskortsinnehavare är inbjudna till Klubbhuset inför matchen för tilltugg och uppsnack inför matchen. Vi öppnar 16.45 och innan avspark får vi besök från herrlagets organisation. När det är dags för avspark går man ut från Klubbhuset och in genom sin ”vanliga” entré med sitt säsongskort.

Så bokar du plats

Lagbiljett
Säkra plats med hela ditt BP-lag. Är ni 1-10 personer betalar ni 499 kr. Är ni 11-20 personer betalar ni 799 kr. Boka lagbiljett redan nu

Enskild biljett
Enskilda biljetter bokas direkt via brommapojkarna.ebiljett.nu där du snabbt väljer din plats på Grimstas läktare.

BP-spelare och BP-ledare
Alla BP-spelare och BP-ledare har som vanligt fri entré mot uppvisande av det digitala medlemskortet. Vill du vara säker på din plats, eller uppgradera till sittplats så kan du enkelt förboka via brommapojkarna.propublik.se.

Inför besöket

O’learys
O’learys i Vällingby har som vanligt rabatt för alla medlemmar i BPs Vänner och Bromma Support. Ladda upp inför och efter matchen.

Gnarly Market
Gör en helkväll i Västerort med ett besök på Gnarly Markets spelområde. Antingen inför eller efter matchen.

Ta dig till Grimsta
Vi uppmanar till att lämna bilen hemma, alternativt att parkering sker på allmänna parkeringar i närområdet. Parkeringen vid Grimsta IP är liten och fylls snabbt på. Tunnelbanans gröna linje går till Hässelby Gård, varifrån det är cirka 900 meter att gå.