Publikinformation BP – Dalkurd FF 24/10 19.00
Foto: Erik Bjernulf

Publikinformation BP – Dalkurd FF 24/10 19.00

Share

Publikinformation BP – Dalkurd FF 24/10 19.00

BP tar emot Dalkurd FF i toppstriden av Superettan 2017. Se BP på plats! I den här artikeln har vi samlat en del information som är bra att ha för dig som besöker Grimsta. Köp bilj ...

BP tar emot Dalkurd FF i toppstriden av Superettan 2017. Se BP på plats! I den här artikeln har vi samlat en del information som är bra att ha för dig som besöker Grimsta. Köp biljett i förväg via brommapojkarna.ebiljett.nu.

Biljetter
Biljetter köps lättast och billigast via brommapojkarna.ebiljett.nu. Priset är lägre och du slipper pappersbiljett eftersom du kan ha biljetten i din telefon.

På plats på Grimsta har vi biljettförsäljning i två luckor vid Entré 1.

Stadium är matchvärd och säljer biljetter till sina kunder.

För dig med Svenska Spel-kortet gäller halva priset om du använder den länk du som kund hos Svenska Spel fått ut.

Dalkurd-supportrar hänvisas till sektionerna C, D, E och F, som nås via Entré 2. Både sittplats och ståplats finns på dessa.

Visitering
Alla besökare kommer att visiteras, därför kommer det ta lite extra tid vid entréerna. Dalkurd-fans hänvisas till Entré 2. Var ute i god tid! Arenan öppnar 18.00 och vi har flera foodtrucks och serveringsställen öppna.

Parkering
Parkering vid Grimsta finns för ca 100 bilar. Vill du ha plats för din bil på parkeringen behöver du vara ute i god tid. Vi hänvisar även till bilparkering vid Coop Forum Vinsta samt i Hässelby Gård och Hässelby Strand.

Kollektivtrafik
Tunnelbanans gröna linje stannar vid Vällingby, Johannelund och Hässelby Gård som alla har cirka 900 meter i gångavstånd till Grimsta IP. Buss 115 passerar Gulddragargränd cirka en gång i timmen, kolla SL.se för din reseplanering. Vi uppmanar alla att ta tunnelbanan till matchen.

Aktiviteter
I halvtid hyllar vi Årets Schyssta Lirare och Ledare tillsammans med mottagarna av För Utmärkta Prestationer och stipendiet till Pontus Segerströms Minne.

Serveringar
Vi öppnar arenan 18.00 för att du som besöker ska hinna förbi våra serveringar. Vi har food trucks på plats tillsammans med våra ordinarie grillar och serveringar.