Personaländringar på Sportkontoret

Personaländringar på Sportkontoret

Share

Personaländringar på Sportkontoret

Nyligen har ett antal förändringar skett på Sportkontoret. Stina Jansson har efter flera års arbete på BP valt att avsluta sin anställning hos BP för att gå vidare till en ny arbe ...

Nyligen har ett antal förändringar skett på Sportkontoret. Stina Jansson har efter flera års arbete på BP valt att avsluta sin anställning hos BP för att gå vidare till en ny arbetsgivare. Stina Jansson gjorde sin sista dag den 31/5. BP tackar Stina för alla hennes år och önskar henne lycka till i framtiden.

Stina Jansson var Affärs- och Marknadschef i BP. Hennes arbetsuppgifter med partners har redan tagits över av Jan Åkerlund som tidigare i vår påbörjat rollen som Kommersiell Chef vilket förmedlats tidigare.

I rollen som ansvarig för marknad och kommunikation välkomnar vi tillbaka Peter Liljegren Appelquist som förra veckan påbörjade sin tredje sejour i föreningen. Peter har tidigare varit Kommunikatör i BP och kommer senast från en anställning hos ishockeyklubben Brynäs IF. Peter kommer ansvara för vidareutvecklandet av BP:s varumärke, kommunikation samt CSR (Mötesplats Västerort).

Philip Kämpe som innehavt rollen som Kommunikatör i klubben kommer att byta roll och blir från och med den 1/7 ny Arrangemangsansvarig.

Andrea Ruiz som varit Marknadskoordinator, Medlemsservice och ansvarig för CSR gjorde den 24/5 sin sista dag och har gått vidare till en ny arbetsgivare. BP tackar Andrea för sin tid i BP och önskar henne lycka till i framtiden.

I och med att Andrea slutar kommer även mailadressen sportkontoret@bpfotboll.se att upphöra. Alla framtida frågor från våra lag önskar vi bli riktade till respektive Sportchef som ansvarar för ert block. Kontaktuppgifter till respektive Sportchef hittar du här.