P19: Inför Västerås SK – BP

P19: Inför Västerås SK – BP

Share

P19: Inför Västerås SK – BP

Efter två inledande segrar så föll BP hemma mot IFK Göteborg med 2-0. Nu ska laget till Västerås för att vinna igen. Matchen spelas söndag 18.00 mot Västerås SK.  Läget i ...

Efter två inledande segrar så föll BP hemma mot IFK Göteborg med 2-0. Nu ska laget till Västerås för att vinna igen. Matchen spelas söndag 18.00 mot Västerås SK. 

Läget i BP

Stämningen har varit god i laget och staben efter att ha vunnit de två första matcherna av tävlingssäsongen. Trots att laget föll tungt, men rättvist, hemma mot IFK Göteborg så är laget medvetna om vilken nivå de håller. BP hade mycket boll mot blåvitt, men de stora chanserna skapades aldrig. Mot Västerås SK kan det bli ett stort bollinnehav för BP och då gäller det att höja tempot ytterligare för att skapa chanser. 

Om Västerås SK

Det grönvita laget från Västerås spelar i årets allsvenska efter att ha landat på en andraplats i fjolårets superettan. Truppen är i stora delar lik den som var så framgångsrik förra året. 

Hittills har Västerås SK tagit en poäng på tre matcher och det var mot Östers IF i premiären. Därefter föll laget hemma mot IFK Norrköping med 0-2 och sedan 4-2 borta mot Örebro SK. 

Matchen sänds via BPTV – klicka här för att komma till sändningen.