P19: inför GIF Sundsvall-BP

P19: inför GIF Sundsvall-BP

Share

P19: inför GIF Sundsvall-BP

BP ger sig ut på vägarna och åker upp till draken mellan bergen på lördag för sin inledande match i P19 Allsvenskan Vår. En perfekt start på tävlingssäsongen att få komma till fin ...

BP ger sig ut på vägarna och åker upp till draken mellan bergen på lördag för sin inledande match i P19 Allsvenskan Vår. En perfekt start på tävlingssäsongen att få komma till fina NP3 arena och springa av sig premiären.

Senaste mötet med Sundsvall var i fjol somras. En övertygande 4-1 seger hemma på Grimsta under kvalifikationsspelet till slutspelsserien med mål av Samuel Svenlén, Gabriel Krstic och Marcos Issa.

Förutsättningarna med slutspelsserie är samma i år. Lag 1-7 från allsvenskan norra och södra in alles 14 lag bildar serien.

Ett upplägg som självklart ger viktiga matcher och prestationer omgående och som dessutom motiverar den krävande försäsong som alla duktiga unga killar runt om i landet lagt ner tid på sen i november förra året. 

Förra lördagens träningsmatch var en nyttig genomkörare där BP fick känna på ett kraftfullt kontringsspel från de kvicka spelarna i Norrköping. En rättvis förlust och en bra väckarklocka inför seriestart.

P19 Allsvenskan vår

GIFSundsvall – BP

Lördag 30 mars 13:00

NP3 arena