P19: Bortamöte mot BK Häcken.

P19: Bortamöte mot BK Häcken.

Share

P19: Bortamöte mot BK Häcken.

Från västerort västerut går resan på lördag för BP. BK Häcken står för motståndet och är garanterat ivriga att hitta tillbaka till poäng igen , för lika bra som det gått för BP de ...

Från västerort västerut går resan på lördag för BP. BK Häcken står för motståndet och är garanterat ivriga att hitta tillbaka till poäng igen , för lika bra som det gått för BP de senaste omgångarna lika tufft har det varit för hemmalaget. P19 gillar resor och utmaningar varför lördagens möte säkert blir sevärt i allt väsentligt när två motiverade lag ställs mot varann.

En av alla duktiga killar i Brommapojkarnas akademi är Daniel Svensson. Med en imponerande aktionsradie och som det förefaller oändlig energi och bekvämt spel med bägge fötterna är han ett hot på alla delar av planen. En listig resolut pjäs i försvaret som i de senaste matcherna även klivit fram och producerat poäng. Här delar han med sig av tankar om,

Träningsveckan så långt? 

-Den har varit bra tycker jag. Det har varit fokuserat och stämningen är bra. Vi har fokuserat en del på det offensiva spelet vilket är bra för att utveckla och komplettera spelidén ytterligare. Överlag en bra vecka helt enkelt.

Sin egen form? 

-Jag är i bra form i nuläget. I början på höstsäsongen var det mycket matcher vilket var slitsamt, men nu de senaste veckorna har det mattats av, så jag känner mig pigg o fräsch.

Lagets prestation senaste matcherna? 

-Som lag har vi presterat bra de senaste matcherna, speciellt senast mot Djurgården. Vi har varit stabila bakåt och gjort mål framåt och därför har vi vunnit de tre senaste matcherna. Vi släpper inte in lika mycket mål som vi gjorde i början på serien vilket är bra.

Derbyt senast mot Dif? 

-I matchen mot Dif gör vi en mycket bra insats, där vi är väldigt duktiga defensivt och inte släpper till något. (Simon Graasvoll kunde tillsammans med laget hålla nollan reds. anm) Det kändes riktigt bra. Sen gör vi två mål framåt vilket också är bra. Den prestationen ska vi ta med oss till matchen mot Häcken.

Chanserna att ta med poäng hem från Hisingen i helgen?

-Jag tror att vi har bra chanser att ta med oss poäng därifrån om vi förbereder oss rätt att vi krigar för varandra och att vi tar med oss våran prestation från förra helgen in i matchen mot Häcken. Det blir en tuff och rolig match mellan två bra lag, men vi har bra chanser att med oss poäng därifrån.

P19 slutspelsserien

BK Häcken – BP

Lördag 7 sept 14:00

Gothia park