Landslagskallelser – februari

Landslagskallelser – februari

Share

Landslagskallelser – februari

I texten nedan sammanställs alla BP-spelare och BP-fostrade spelare som fått en kallelse till en landslagssamling i februari månad. Listan uppdateras löpande. Dam:BP-fostrade J ...

I texten nedan sammanställs alla BP-spelare och BP-fostrade spelare som fått en kallelse till en landslagssamling i februari månad. Listan uppdateras löpande.

Dam:
BP-fostrade Juventusspelaren Amanda Nildén har blivit kallad till svenska damlandslagets trupp till Algarve Cup. Turneringen hålls i slutet av februari där Sverige möter Danmark, Portugal och sedan en placeringsmatch.

Ryssland dam:
BP:s Alexsandra Lobanova är kallad till ryska damlandslagets kommande samling. Alexsandra reste till Ryssland på måndagen 14/2.

F17/05:
Line Wessman är med på svenska F05-landslagets samling den 28/2 för att därefter resa ned till Spanien och spela två landskamper under de första dagarna i mars.

P17/05:
Fem BP-spelare är kallade till svenska P05-landslagets kommande dubbellandskamper mot Estland den 26/2 och 2/3. Dessa spelare är: Elis Bishesari, Filip Sidklev, Fredrik Nissen, Ludwig Malachowski Thorell och Marco Olsson Valdés. Därtill är två BP-fostrade spelare med i truppen; Jardell Kanga och Matteo Perez Vinlöf.

Estland P17/05:
BP:s Oliver Cekredzi är kallad till Estlands P17-landslag och lagets dubbellandskamper mot Sverige.

F16/06:
BP:s Alva Hellenius och Kornelia Starzcynska har kallats till svenska F06-landslagets kommande läger på Bosön i början av mars.

Text: Philip Kämpe
Foto: Erik Bjernulf