Inför Mjällby AIF – BP

BP har vind i ryggen efter segern med 2-1 mot Västerås SK i måndags. Under lördag tog sig laget ner till Blekinge för söndagens match mot Mjällby AIF. Avspark 15:00 på Strandvalle ...

BP har vind i ryggen efter segern med 2-1 mot Västerås SK i måndags. Under lördag tog sig laget ner till Blekinge för söndagens match mot Mjällby AIF. Avspark 15:00 på Strandvallen

Text: Peter Appelquist Foto: Henke Råssmo

Senaste matchen
BP lyckades vinna mot Västerås SK på bortaplan efter tidiga mål i respektive halvlek. Isac Lidberg assisterade till första målet och satte själv 2-1 i andra halvlek.

Frånvaro
Samuel Svenlén har en känning i ljumsktrakten. Johan Falkmar har en skadekänning och avstår matchen mot Mjällby AIF. Gustav Sandberg Magnusson och Billy Nordström är avstängda. Övriga är spelsugna och redo för det.

BPs trupp
Följande spelare har kallats till matchen och reser till match. Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

Motståndare
Mjällby har chockat alla som på förhand gav sig på att tippa Superettans utgång och är helt klart med i jakten på en av de två direktplatserna till Allsvenskan. Mjällby förlorade senast mot Degerfors IF på bortaplan med 2-1.

Spelplan
Strandvallen är en mysig och anpassad arena där du som besökare har närhet till all typ av service. Gästande supportrar hänvisas till Sektion J och K

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.