Inför helgens matcher för U-trupperna

Inför helgens matcher för U-trupperna

Share

Inför helgens matcher för U-trupperna

Vi tar sats mot en ny fotbollshelg för U-trupperna. P17 kan ta tredje raka segern och för övriga lag finns chans att studsa tillbaka.F17 gör sin första match för hösten, F19 får l ...

Vi tar sats mot en ny fotbollshelg för U-trupperna. P17 kan ta tredje raka segern och för övriga lag finns chans att studsa tillbaka.F17 gör sin första match för hösten, F19 får långväga besök och P19 tar en busstur.

Text: Peter Appelquist Foto: Nicklas Brunzell

P19
Fredag 13:00 mot IFK Norrköping, Östgötaporten
En fredagslunch i Norrköping väntar för P19 som åker till matchen med en förlust i ryggen, plus att flertalet spelare deltog i tisdagens U21-match. Känslan är att laget vill studsa tillbaka efter förlusten mot Östers IF och nå ett starkare resultat mot Norrköping.

F17
Lördag 15:00 mot Örebro SK Söder, Hässelby Gårds BP
I F17-serien har BP haft ett längre uppehåll, senaste matchen spelades 18juni dådet blev seger med 4-2 mot Västerås BK30 på bortaplan. BP har häng på serieseger, delad poäng med serieledande Djurgårdens IF, som dock har en match mindre spelad än BP. Örebro spelades senast mot just Djurgården, 2-2 på hemmaplan gör att ÖSK har 10 inspelade poäng och ligger på fjärde plats i tabellen.

F19
Söndag 15:00 mot Piteå IF, Blackebergs BP
BP stod upp bra mot IK Uppsala i höstupptakten förra helgen, två hörnor avgjorde dock till hemmalagets fördel och BP fick notera sin fjärde förlust för säsongen. Piteå vann sin omstart mot Sundsvalls DFF med klara 7-0 på hemmaplan. BP ligger på femte plats i tabellen, tre poäng för Piteå på sjunde. Piteå har dessutom en match mer spelad än BP. Lagen möttes i premiären uppe i Norrbotten, då vann BP med 4-1 efter en stark prestation.

P17
Söndag 18:30 mot IK Sirius, Grimsta IP
Tredje matchen i den allsvenska slutspelsserien och andra raka på hemmaplan för BP. Efter två raka segrar, 3-1 mot AIK och 2-0 mot Kalmar FF, är det ett BP-lag som kliver in i helgen som delad serieledare tillsammans med BK Häcken och Halmstads BK, de enda två andra lag som inlett seriespelet med två segrar. IK Sirius har förlorat sina två inledande matcher, senast 1-2 hemma mot Malmö FF.