Inför BP – Helsingborgs IF: Toppstriden går vidare
Foto: Henke Råssmo

Inför BP – Helsingborgs IF: Toppstriden går vidare

Share

Inför BP – Helsingborgs IF: Toppstriden går vidare

Åtta matcher återstår av Superettan 2017 och BP är en stark del av toppstriden, tillsammans med Helsingborgs IF som jagar bakifrån. Tisdag 12 september 19.00 möts lagen på Grimsta. ...

Åtta matcher återstår av Superettan 2017 och BP är en stark del av toppstriden, tillsammans med Helsingborgs IF som jagar bakifrån. Tisdag 12 september 19.00 möts lagen på Grimsta. Boka biljett nu via brommapojkarna.ebiljett.nu.

BP kommer från en svacka vi inte sett under de senaste två säsongerna. Två raka förluster mot Falkenbergs FF och Degerfors IF har gett ett lite mindre avstånd till kvalplatsen, men BP är fortsatt kvar i den absoluta toppen.

Till tisdagens match återvänder Carl Starfelt efter avstängning, men åt andra hållet går Erik Figueroa som är avstängd efter tre varningar under säsongen. Skademässigt har truppen kunnat återhämta sig under tio dagar efter matchen mot Degerfors och de skavanker som funnits har åtgärdats.

Motståndare:
Helsingborgs IF åkte, något överraskande, ur Allsvenskan 2016 och hoppas fortfarande kunna studsa tillbaka direkt. Laget ligger inför matchen på sjätte plats med 36 inspelade poäng, laget har, för tabellpositionen, en väldigt negativ målskillnad på minus två.

Lagen har mötts två gånger under 2017 med dubbla BP-segrar, först i Svenska Cupens gruppspel hemma på Grimsta (3-0) och i juni på Olympia i Superettan (4-0).

Matchinfo
BP-Helsingborgs IF
Tisdag 12 september 19.00
Grimsta

Förköp: brommapojkarna.ebiljett.nu

Matchen sänds via CMore.se och i TV4Sport

Foto: Erik Bjernulf