Inför: BP – Gamla Upsala SK

Inför: BP – Gamla Upsala SK

Share

Inför: BP – Gamla Upsala SK

De sista matcherna innan serien drar igång närmar sig, och den näst sista träningsmatchen innan premiären den 14 april spelas på lördag, mot Gamla Upsala SK. BP och GUSK spelade ...

De sista matcherna innan serien drar igång närmar sig, och den näst sista träningsmatchen innan premiären den 14 april spelas på lördag, mot Gamla Upsala SK.

BP och GUSK spelade i samma serie det föregående året och slutade trea respektive tvåa bakom Bollstanäs SK. De rödsvarta gick segrande ur de båda matcherna, hemmamatchen på Grimsta slutade i en målrik historia, hela 4-3 kunde BP vinna med. Och i den sista omgången möttes de igen på Gamlis IP, där tog bortalaget en stabil 2-0 seger. Nu är de båda lagen laddade för ett nytt år, men den här gången i olika delar av Svealand.

GUSK från Uppsala spelar detta år i Division 1 Norra Svealand tillsammans med fjolårsvinnaren Bollstanäs som förlorade kvalet. De två bästa målskyttarna Tyra Kajgård och Annika Högberg slutade på en delad tredje plats i skytteligan med sexton mål vardera.

Grimsta IP 11:00, varmt välkomna!