Inför BP – AFC Eskilstuna: Första matchen 2018
Erik Figueroa Foto: Erik Bjernulf

Inför BP – AFC Eskilstuna: Första matchen 2018

Share

Inför BP – AFC Eskilstuna: Första matchen 2018

Det har äntligen blivit dags att dra igång matcherna 2018. Av seniorlagen är herrarna först ut med match mot AFC Eskilstuna nu på lördag 20 januari klockan 14.00, hemma på Grimsta. ...

Det har äntligen blivit dags att dra igång matcherna 2018. Av seniorlagen är herrarna först ut med match mot AFC Eskilstuna nu på lördag 20 januari klockan 14.00, hemma på Grimsta. Första matchen blir också första gången vi får se herrtruppens nya spelare och ledarstab i match. Många nyheter, lika stor rödsvart glädje. 

Mycket är nytt i BP. Tolv spelare har anslutit, tillsammans med en portugisisk ledartrio i form av Luis Pimenta, Gonçalo Pereira och Miguel Barata. Samtidigt finns det flera saker som är kvar sedan tidigare, Grimsta IP står kvar, tröjorna är rödsvarta och GSM är lagkapten.

Gästande AFC Eskilstuna åkte ur Allsvenskan 2017 efter, framförallt, en svag vår. Tidigare i veckan presenterades Nemanja Miljanovic som ny huvudtränare för laget som genomgår den vanliga truppförändring som sker i klubbar som degraderas från en serie. Klubben har hittills presenterat fem nyförvärv, bland annat Kevin Bisse som har meriter från BPs akademi.

Träningsmatch
BP – AFC Eskilstuna
Lördag 20 januari 14.00
Grimsta IP

Matchen sänds via CMore. Beställer du ett CMore-paket eller löser enskild matchbiljett via den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.