Huvudpartners förlänger med BP

Huvudpartners förlänger med BP

Share

Huvudpartners förlänger med BP

Stadium & Nike förblir huvudpartners till fotbollsföreningen IF Brommapojkarna. Nya avtal fram till och med 2025 har undertecknats.  IF Brommapojkarna (BP) är Europas störst ...

Stadium & Nike förblir huvudpartners till fotbollsföreningen IF Brommapojkarna. Nya avtal fram till och med 2025 har undertecknats. 

IF Brommapojkarna (BP) är Europas största fotbollsförening med både elit och breddverksamhet. 4000 barn och ungdomar uppdelade på Knatteskolan och 260 lag i seriespel leds av över 700 engagerade ledare. I det nya avtalet kvarstår Stadium som huvudpartner, dessutom blir Stadium sponsor av BPs Knatteskola.
Tack vare föreningens fantastiska barn- och ungdomsverksamhet, CSR-initiativ och satsningar inom jämställdhet är BP en viktig förening för oss på Stadium att fortsätta stötta. Vårt samarbete går 15 år tillbaka i tiden och tillsammans inspirerar vi årligen tusentals aktiva, säger Daniel Johansson, Sponsorship Manager, Stadium.

Nike har varit huvudpartner sedan 2016 och förlänger nu samarbetet med BP med ytterligare sju år.
– BPs samhällsengagemang är rätt ur många vinklar, framtiden kommer att visa att BPs satsning inom det här området är så mycket större än fotboll, säger Tomas Antonelius Europachef Fotboll på Nike.

– Vi är otroligt stolta och glada att förlänga samarbetet tillsammans med Stadium och Nike. Det är starka varumärken och deras stöttning i vårt arbete, såväl i fotboll som CSR, är jätteviktig med deras erfarenheter och kunskaper, säger Stina Jansson, Affärschef i BP.

Avtalen gäller fram till och med år 2025.

För mer information, vänligen kontakta;
Stina Jansson, Affärschef IF Brommapojkarna
stina.jansson@ifbp.se
072-077 60 88