HERR: Inför BP – Utsiktens BK

HERR: Inför BP – Utsiktens BK

Share

HERR: Inför BP – Utsiktens BK

Imorgon avgörs det huruvida BP spelar i allsvenskan nästa år eller inte. 7-0-segern i fredags på Bravida Arena gör att BP går in i matchen med goda möjligheter att säkra det allsv ...

Imorgon avgörs det huruvida BP spelar i allsvenskan nästa år eller inte. 7-0-segern i fredags på Bravida Arena gör att BP går in i matchen med goda möjligheter att säkra det allsvenska kontraktet. Avspark kl. 19.00 på Grimsta IP. 

Efter en säsong med ineffektivitet framför mål så var det proppen ur i den första kvalmatchen för BP. BP gjorde sju mål på i princip lika många målchanser vilket gör att Utsiktens BK behöver stå för en bragd för att vända på dubbelmötet. 

I matchen på Hisingen hade hemmalaget möjligheter att ta ledningen innan Nikola Vasic sköt in en retur till 1-0. Förmodligen kommer Utsiktens BK inleda matchen offensivt för att ge det en ärlig chans och BP behöver vara förberedda på det. 

Läget i BP

Senast saknades både Oscar Pettersson och Samuel Leach Holm. Det återstår att se huruvida de spelar i den avgörande matchen på Grimsta IP.

Att BP skapat sig bästa möjliga förutsättningar från att gå segrande ur dubbelmötet råder det inga tvivel om, men som tidigare nämnt gäller det att vara förberedda på ett motstånd som troligtvis kommer gå ut offensivt. 

Avspark kl. 19.00 på Grimsta IP. Köp din biljett här: https://bp.ebiljett.nu/