HERR: Hemmamatch mot Täby på lördag
Foto: Andreas Härneman

HERR: Hemmamatch mot Täby på lördag

Share

HERR: Hemmamatch mot Täby på lördag

En ny träningsvecka är till ända och en ny träningsmatch väntar imorgon. Herrlaget har hittills träningsspelat mot både DIF och AIK under två helger i följd, som resulterat i en s ...

En ny träningsvecka är till ända och en ny träningsmatch väntar imorgon. Herrlaget har hittills träningsspelat mot både DIF och AIK under två helger i följd, som resulterat i en seger och en förlust. Nu är det dags för nytt möte, när Täby FK kommer på besök till Grimsta. Se matchen LIVE här.

Första månaden av försäsongsträningen är avklarad för vårt herrlag. Med drygt två veckor kvar tills premiären av Svenska cupen mot Landskrona BoIS är det dags för en ny träningsmatch på lördag, mot Täby FK.

Täby är en klubb som BP sedan ett drygt år tillbaka har ett utlåningsavtal med, som innebär att lovande BP-spelare som inte än är aktuella för BP:s seniorlag har möjligheten att få spela seniorfotboll på hög nivå med Täby.

I Täbys trupp finner vi sex tidigare BP spelare i Philip De FIne Licht, Albin Linnér, Victor Ekström, Mario Butros, Leonard Kleist och Philip Hellqvist.

Matchstart är klockan 13:00, det är fri entré och har du inte möjlighet att vara på plats så streamas matchen på BPTV för endast 39 kronor.