Första Telenor Winter Cup för säsongen blev en succé
Spelarna i Telenor Winter Cup välkomnades med en fin inramning. Foto: Carl Halvarsson

Första Telenor Winter Cup för säsongen blev en succé

Share

Första Telenor Winter Cup för säsongen blev en succé

Telenor Winter Cup är tillbaka för sin andra årgång och under den första spelhelgen var Grimstatältet fyllt till bredden. 52 lag deltog och glädjen gick att ta på, samtidigt som vä ...

Telenor Winter Cup är tillbaka för sin andra årgång och under den första spelhelgen var Grimstatältet fyllt till bredden. 52 lag deltog och glädjen gick att ta på, samtidigt som värmen i tältet steg i takt med att spelet värmde. 
– Förra säsongen var Telenor Winter Cup en succé och jag är glad över att vi ser ut att upprepa det den här säsongen, säger Oscar Therén, Arrangemangsansvarig i BP.

Telenor är, som namnet avslöjar, samarbetspartner till cuperna som spelas i Grimstatältet. Telenor står dessutom för pingisbord, FIFA18 och tävlingar som gör att spelare och ledare har saker att göra mellan matcherna. BP öppnar upp klubbhuset med servering där både mat och fika finns.
– Samarbetet med Telenor är en stor anledning till att våra cuper blir populära, säger Oscar Therén.
– Just att vi har mer än bara matcherna i tältet gör att spelare och ledare dröjer sig kvar på Grimsta och kan värma sig en stund, både med kaffe och att sitta inomhus en stund.

Fem helger återstår av Telenor Winter Cup. 2-3 december är fulltecknad, men passa på att anmäla ditt lag till helgerna 16-17 december och 20-21 januari, där finns ett fåtal platser kvar.

Läs mer om Telenor Winter Cup.