F19 förlorade i Växjö

F19 förlorade i Växjö

Share

F19 förlorade i Växjö

F19 reste till Småland under söndagen för att ta sig an serieledande Växjö DFF. Det blev en jämn tillställning där hemmalaget till slut drog det längsta strået och vann med 2-0. E ...

F19 reste till Småland under söndagen för att ta sig an serieledande Växjö DFF. Det blev en jämn tillställning där hemmalaget till slut drog det längsta strået och vann med 2-0. Ett fall framåt trots förlusten att döma av huvudtränare Anders Blomqvist analys.  
 
– Vi gör en spelmässigt bättre match än senast, vi har fler sekvenser i högre fart. Matchen är jämn rakt igenom, målen faller i slutet av halvlekarna. Nick på hörna i slutet av första, samt ett inspel på bakre i slutet på andra, sammanfattar Blomqvist.  
 
– Totalt sett en okej prestation, en bra arbetsinsats, men vi saknar skärpan i den sista tredjedelen. Nu blir det “kvartsfinal” på lördag hemma mot Örebro, avslutar Blomqvist.  
 
I och med förlusten befinner sig BP nu precis under slutspelsstrecket. Precis ovanför strecket väntar nästa motståndare, KIF Örebro, som BP alltså byter plats med och säkrar en slutspelsplats om de vinner i helgen. Matchen spelas på Grimsta IP, lördag 22 oktober kl. 17.00.
 
Fakta Svenska Spel F19 Höstserie A  
Växjö DFF – BP  
2-0 (1-0)  

BP-truppen: Hanna Skogfors, Nadine Allard, Ebba Hjalmarsson, Tuva Norell, Sofia Norrby, Smilla Lönn, Klara Bengtsson, Tindra Cederholm, Vera Blom, Edith Rörsgård, Juni Goldman, Augusta Priks, Kornelia Starczynska, Alice Bååthe, Ellen Michelsson, Saga Swedman