En önskan till hela BP familjen
Foto: Erik Bjernulf

En önskan till hela BP familjen

Share

En önskan till hela BP familjen

Vi är alla mitt uppe i en period fylld av en stor osäkerhet där vi varken vet om vi får gå till skolan, jobbet eller träningen imorgon. Företag, föreningar och privatpersoner – a ...

Vi är alla mitt uppe i en period fylld av en stor osäkerhet där vi varken vet om vi får gå till skolan, jobbet eller träningen imorgon.
Företag, föreningar och privatpersoner – alla står vi inför utmaningar som ingen av oss hade kunnat förutspå för några månader sen. h

Just nu är det viktigare än någonsin att vi stöttar varandra. Man kan inte bli annat än stolt och glad när man ser olika initiativ från människor som hjälper till med mathandlingar till riskgrupper eller stödjer den lokala krogen. Nu är det dags att vi hjälper varandra i Västerort.

BP tar hand om Västerorts ungdomar med stöd från föräldrar, samhällsaktörer och partners. Våra partners hjälper oss ständigt och nu behöver dem hjälp från oss. Oavsett för vilka färger ditt hjärta klappar så skapar BPs partners förutsättningar för våra barn 365 dagar om året, de hjälper till och ställer upp.

Om vi inte ger varandra lite extra kärlek i dessa tider vet vi inte om vi har alla kvar när den här krisen är över <3

Tillsammans är vi BP