Damerna åker till Värmland för seriepremiär.

Damerna åker till Värmland för seriepremiär.

Share

Damerna åker till Värmland för seriepremiär.

Spelordningen för Elitettan är nu fastställd och BPs första match blir i mitten av april mot Mallbacken på bortaplan. Text: Tore Kleist Elitettan 2021 inleds helgen 17-1 ...

Spelordningen för Elitettan är nu fastställd och BPs första match blir i mitten av april mot Mallbacken på bortaplan.

Text: Tore Kleist

Elitettan 2021 inleds helgen 17-18 april då BP styr kosan mot de värmländska skogarna för en erkänt svår bortamatch mot Mallbackens IF Sunne. I följande omgång kommer förra årets allsvenskar Umeå IF till Grimstapremiären. Att spelordningen är fastställd betyder att omgångarna och ungefärliga speldatum är satta. Exakta datum och speltider ska nu diskuteras fram klubbarna och förbundet emellan och vi kan förvänta oss information kring detta efterhand från den 22 januari.

Eftersom både AIK och Hammarby gick upp i allsvenskan blir det inte lika många Stockholmsderbyn detta år. Det första kommer i fjärde omgången då BP tar emot Bollstanäs SK. Säsongen avslutas för BPs del med hemmamatch mot Älvsjö AIK andra helgen i november.

Som alla förstår är det i dagens läge omöjligt att veta vad som kommer att gälla kring publik på arenorna. Självklart kommer vi att informera om detta så fort det klarnar. Vad vi däremot vet är att alla matcher även i år kommer att streamas via SportExpressen Play. Desutom kommer förstås BP Media rapportera före, under och efter matcherna i så stor utsträckning som möjligt.

Läs mer på Elitettans webbplats och följ vår hemsida för vidare information kring säsongen, inklusive den snart aktuella försäsongen!