Dags att nominera till BPs utmärkelser 2018

Dags att nominera till BPs utmärkelser 2018

Share

Dags att nominera till BPs utmärkelser 2018

Höstterminen i BP är igång och det har blivit dags att nominera till BPs stipendier och utmärkelser. Utdelning av priser och stipendier sker vid två hemmamatcher i Allsvenskan unde ...

Höstterminen i BP är igång och det har blivit dags att nominera till BPs stipendier och utmärkelser. Utdelning av priser och stipendier sker vid två hemmamatcher i Allsvenskan under sena hösten.

Text: Peter Appelquist

Schyssta Lirare
Schyssta Lirare är ett projekt som BP drivit sedan några år tillbaka. En Schysst Lirare i BP uppvisar gott kamratskap och är en positiv förebild, är omtänksam och visar empati, på ett entusiastiskt sätt uppmuntrar kamrater till att kämpa eller som själv uppvisar stor kämparglöd och inte ger upp samt är en motståndare av kränkningar och exkludering. Vem som helst får nominera och BPs priskommitté utser två vinnare som får varsin plats på Stadium Sports Camp sommaren 2019. Nominera till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 16 oktober. Utdelning sker i samband med den allsvenskan matchen mot IFK Norrköping 31 oktober 19.00 på Grimsta IP.

Schyssta Ledare
Varje år utses årets Schyssta Ledare som premieras med ett stipendium. En Schysst Ledare är omhändertagande och ser till varje individ i sitt lag, samt hos motståndare, domare och föräldrar. Andra ledare och föräldrar kan nominera till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 16 oktober. Utdelning sker i samband med den allsvenska matchen mot IFK Norrköping 31 oktober 19.00 på Grimsta IP.

För Utmärkta Prestationer (FUP)
BPs traditionella FUP-pris delas ut till en spelare i varje BP-lag för flickor och pojkar födda 1999-2006. Spelaren som får priset ska vara en bra spelare som samtidigt är en bra lagkamrat både på och utanför planen. Ledare i respektive lag utser vinnaren och meddelar peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 16 oktober. Det är viktigt att vi får in nomineringen i tid för att vi ska hinna gravera in namn och lag på priserna. Utdelning sker i samband med den allsvenska matchen mot Trelleborgs FF 11 november 15.00 på Grimsta IP.

Pontus Segerströms minne
Till minne av Pontus Segerström delas ett stipendie ut efter varje säsong. Vem som helst kan nominera, kriterier för att bli vald som mottagare av stipendiet är att personen ska spela i BP, vara en ledare, brinna för fotboll, vara ambitiös, ett kaptensämne, social, ödmjuk, gör alltid sitt bästa, lyfter sina lagkamrater, bra fotbollsspelare och är i åldern 14-18 år. Nominera till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 16 oktober. Utdelning sker i samband med den allsvenska matchen mot Trelleborgs FF 11 november 15.00 på Grimsta IP.

BPs Priskommitté består av Kommunikationsansvarig, Styrelseordförande, Chef Ungdom & Akademi, Akademichef Flick, Akademichef Pojk, Sportchef Pojk, Sportchef Flick. Kommittén utser även mottagare av Allan G. Carlssons Hederspris, Stipendiet till minne av Allan Dahlberg samt föreningens Diplom (10 år i föreningen), Märke (15 år), Standar (25 år) och Plakett (50 år). Tips är alltid välkomna till peter.appelquist@brommapojkarna.se