Catella ny officiell partner till BP

Catella ny officiell partner till BP

Share

Catella ny officiell partner till BP

Catella, en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar, fondförvaltning och bank, blir ny officiell partner till BP. BP och Catella har kommit överens om ett treårigt avtal so ...

Catella, en ledande specialist inom fastighetsinvesteringar, fondförvaltning och bank, blir ny officiell partner till BP. BP och Catella har kommit överens om ett treårigt avtal som innebär att Catella kommer att synas på BPs matchtröjor på ungdom och akademi, samt även synliggöras i BPs samhällsarbete.
– Det är oerhört kul att få med Catella som partner, eftersom de så tydligt visar att de vill engagera sig i ungdomsidrott, säger Stina Jansson, Affärschef i BP.

Catella är en börsnoterad koncern inom fastighets- och finansbranschen, med verksamhet i 14 länder. Bolaget har ett historiskt stort engagemang inom ungdomsidrott och har bland annat namngivit tennishallen Catella Arena i Stockholm.
– Vi har sedan länge valt att stötta ungdomar i deras idrottsutövning och ser fram mot att nu även kunna göra det inom ramen för BPs verksamhet, säger Camilla Sjögren, sponsringschef på Catella

BP är Europas största fotbollsförening och varje vecka tränar cirka 4000 barn och ungdomar i klubbens dagliga verksamhet. Drygt 700 ideella ledare skapar, tillsammans med styrelse, kansli och funktionärer, aktiviteter inom både ungdomsfotboll och elitfotboll.

BPs samhällsarbete innefattar, utöver den vardagliga fotbollsverksamheten som är Europas största fotbollsverksamhet, stora insatser med Mötesplats Västerort som central arena. Mötesplats Västerort är samlingsnamnet för Nattfotboll, Tjejfotboll och Slussen In.