Bredbandsval.se ny officiell partner

Bredbandsval.se ny officiell partner

Share

Bredbandsval.se ny officiell partner

Vi välkomnar Bredbandsval.se som ny officiell partner till IF Brommapojkarna. – Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Bredbandsval.se som officiell par ...

Vi välkomnar Bredbandsval.se som ny officiell partner till IF Brommapojkarna.

– Vi är stolta och glada över att kunna välkomna Bredbandsval.se som officiell partner till BP Fotboll under det kommande året. Vi ser fram emot den kommande säsongen och att tillsammans med Bredbandsval.se utveckla samarbetet vidare, säger Jesper Hussfelt, partneransvarig i BP.

– Det känns otroligt kul att inleda ett partnersamarbete med BP Fotboll. BP är Europas största fotbollsförening som dagligen arbetar med ungdomar och en värdegrund som vi med stolthet kan ställa oss bakom. Vi ser fram emot att få ha vårt namn på damernas och herrarnas matchtröjor samtidigt som vi stöttar föreningen, säger Karl Eckerlund, marknadsansvarig Bredbandsval.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karl Eckerlund, Marknadsansvarig, Bredbandsval
E-post: kalle@bredbandsval.se
Telefon: 076-7638780

Jesper Hussfelt
Partneransvarig, BP Fotboll
E-post: jesper.hussfelt@bpfotboll.se

Om BP Fotboll:
IF Brommapojkarna, även kallad ”BP”, är en fotbollsförening  i Västerort i Stockholm, som bedriver fotbollsverksamhet. Med sina ca. 260 lag i seriespel, 4 000 aktiva spelare samt mer än 700 ideellt arbetande ledare så är BP den fotbollsförening i Europa som har flest aktiva idrottare och ledare.
Om Bredbandsval:
Bredbandsval.se är Sveriges största jämförelsetjänst för bredband och TV-paket. Tjänsten, som är oberoende och helt gratis att använda, hjälper varje månad tusentals svenskar att göra ett aktivt bredbandsval och spara pengar.