BP visar upp sig i sommarsverige och i utlandet

Share

BP visar upp sig i sommarsverige och i utlandet

Hundratals BP-lag visar varje vecka upp sig i Stockholmsområdet under året, men under sommaren får resten av landet möjligheten att också få njuta av det rödsvarta spelet i mängder ...

Hundratals BP-lag visar varje vecka upp sig i Stockholmsområdet under året, men under sommaren får resten av landet möjligheten att också få njuta av det rödsvarta spelet i mängder av cuper, från norr till söder. I den här artikeln samlar vi fina prestationer, glädje och BP-lagen som visar upp sig. 

P03-4 åkte till Örebrocupen och genomförde cupen med stor glädje, inte blev det sämre när laget stod i finalen och lyckades vinna hela Örebrocupen efter flera fina prestationer och en bra sammanhållning.

Läs Akademisvepet för att hålla koll på Akademilagen

J16 åkte till Barcelona och Salou för turnering och visade upp sig från sin bästa sida. Efter dagarna i Salou noterar vi att guldmedaljerna åker med hem till Västerort. Grattis!

P04-3 tog sig hela vägen till final i Skadevi Cup i Skövde, väl där blev norska Nesodden lite för starka, men P04-3 får med sig fina silvermedaljer till Västerort.

P05-4 tog även de sig fram till final, Aroscupen och Västerås bjöd på flera fina matcher och spelarna hade gott humör hela veckan. Laget kommer hem till Västerort med blänkande silvermedaljer.

P09-3 spelade också Aroscupen i Västerås och spelade en fin fotboll under hela turneringen. Utvecklande matcher för spelarna.

P08-3 åkte till Aroscupen även de och lyckades göra hela 47 mål på sex matcher. Många roliga matcher blev det för spelarna.

Texten uppdateras