BP deltar med flera lag i Gothia Cup – Pilottest av BP-app

BP deltar med flera lag i Gothia Cup – Pilottest av BP-app

Share

BP deltar med flera lag i Gothia Cup – Pilottest av BP-app

Måndag 18 juli inleds Gothia Cup i Göteborg. BP har tio anmälda lag som deltar, bland annat samtliga fyra lag från Akademi Flick. I samband med Gothia Cup genomförs även ett pilott ...

Måndag 18 juli inleds Gothia Cup i Göteborg. BP har tio anmälda lag som deltar, bland annat samtliga fyra lag från Akademi Flick. I samband med Gothia Cup genomförs även ett pilottest av den nya BP-appen som gör det möjligt att följa BP-lagens matcher direkt med bilder, videos och kommentarer, tillsammans med målrapporteringen. 

BP är den mest framgångsrika klubben i Gothia Cups historia och reser ner till Göteborg med förhoppningen att det blir en utmanande, men framförallt rolig vecka för de tio BP-lagen som deltar.

BP-lagen i Gothia 2017
F05-1 deltar i F12-klassen
F04-1 deltar i F13-klassen
F03-1 deltar i F14-klassen
F02-1 deltar i F15-klassen
P06-1 deltar i P11-klassen
P05-9 deltar i P12-klassen
P05-17 deltar i P12-klassen
P04-2 deltar i P13-klassen
P02-2 deltar i P15-klassen
U16 deltar i den nya klassen Tipselit Trophy P15

Följ BP via BP-appen
För att följa lagen under turneringens gång vill vi tipsa om den nya BP-appen som finns tillgänglig för iPhone och Android. Appen är skapad av BP tillsammans med Sportway för att följa lagens matcher i direktrapportering med bilder, videos och kommentarer från alla följare. Ladda ner appen redan i dag via Appstore eller Google Play, sök på ”BP Sportway” så hittar du appen. Logga in snabbt och enkelt och följ sedan BP-lagen under Gothia Cup. Gothia Cup blir vårt pilottest i skarpt läge av appen, vi flaggar därför för att det kan finns tekniska barnsjukdomar som inte uppdagats i tidigare testskeden. Tack för att du hjälper till!