BAUHAUS = BP

BAUHAUS = BP

Share

BAUHAUS = BP

BAUHAUS är en av våra huvudpartners och har varit det i över 10 år. Deras stöd är ovärderligt för BP, tillsammans har vi genomfört förändringar och förbättringar i samhället för b ...

BAUHAUS är en av våra huvudpartners och har varit det i över 10 år. Deras stöd är ovärderligt för BP, tillsammans har vi genomfört förändringar och förbättringar i samhället för barn & ungdomar. 
BAUHAUS har under sina år i BP varit med och sett drygt 14 000 barn börja sina fotbollskarriärer och de har tillsammans med oss startat cirka 400 lag.
BAUHAUS menar att Sverige är unikt när det kommer till föreningslivet och utan dess ideella krafter hade många barn idag aldrig fått möjlighet att utöva idrott. 

–- Primärt är BAUHAUS partner till BP för en social ungdomssatsning där föreningen har en gedigen och professionell verksamhet som engagerar både ungdomar och föräldrar. Jämställdhet och hållbarhetsarbetet är också en viktig anledning till att vi vill vara partner med BP, säger Patrik Sandevik, Sponsorchef BAUHAUS Sverige

– Partnerskapet vi har tillsammans med BAUHAUS är unikt och något vi är otroligt stolta över. De vill alltid vår förening det bästa och förstår värdet av att de ska vara lika för alla, säger Stina Janson, Affärs- och marknadschef BP.

Foto: Erik Bjernulf