Anna Thim nästa att förstärka BP i Elitettan

Anna Thim nästa att förstärka BP i Elitettan

Share

Anna Thim nästa att förstärka BP i Elitettan

35 poäng 2018, erfarenhet av spel i Elitettan och dessutom har hon avgjort Sanktan-final mot BP. Välkommen till BP säger vi idag till Anna Thim som ansluter från Bollstanäs SK och ...

35 poäng 2018, erfarenhet av spel i Elitettan och dessutom har hon avgjort Sanktan-final mot BP. Välkommen till BP säger vi idag till Anna Thim som ansluter från Bollstanäs SK och följer med BP upp i Elitettan 2019.
– Anna är en löpstark ytter som dessutom levererar mycket poäng, berättar Staffan Jacobsson, Sportchef Dam i BP.

Anna Thim inledde sitt fotbollsspelande i Täby IS innan Bollstanäs SK lockade i tonåren. I Bollstanäs har det blivit spel i Elitettan och Division Ett Norra med en stadig utveckling. Under 2018 noterade Thim för spel i samtliga 22 omgångar med 16 mål och mängder av målgivande passningar som facit i seriesegrande Bollstanäs.
– Att hon har erfarenhet av spel i Elitettan är självklart nyttigt för oss, säger Staffan Jacobsson.

Hur var det med avgörandet i Sanktan-finalen 2012? Jo, BPs framgångsrika F97-lag ställdes mot Bollstanäs i finalen, en jämn och tät final som länge var mållös. Fram till de absoluta slutminuterna då Anna Thim vänder upp och drar till ett långskott ribba in i första krysset.
– Det skaver fortfarande för mig som tränade BPs 97or då, men nu får jag glädjen att ha Anna i mitt eget lag, säger Staffan Jacobsson.

Mer om Anna Thim kommer under försäsongen i januari när laget är i träning igen. Välkommen, Anna!