Alla nationella serier skjuts upp

Alla nationella serier skjuts upp

Share

Alla nationella serier skjuts upp

I förra veckan tog SvFF beslut om att alla nationella serier skjuts upp. Detta innebär att utöver Dam och Herr serierna som har skjutits upp sedan tidigare så berörs nu även F17, ...

I förra veckan tog SvFF beslut om att alla nationella serier skjuts upp. Detta innebär att utöver Dam och Herr serierna som har skjutits upp sedan tidigare så berörs nu även F17, F19, P16, P17 och P19.

– Självklart tycker vi att det är tråkigt att vi har hamnat i den här situationen men vi förstår allvaret och förhåller oss till de nya riktlinjerna. För vår del har det landat bra trots allt, vi har fått till en bra panering där vi just nu har en plan fram till mitten av maj och avvaktar nya beslut, säger Jacob Kellgren, Huvudtränare tränare P17.

För lagens del innebär beslutet att seriestarterna som skulle ske i början av april blir uppskjutna på obestämd tid. SvFF kommer lämna ytterligare besked till lagen senast den 15 april. Fram till seriestart kommer lagen spela lokala träningsmatcher för att hålla igång och förbereda sig på bästa vis.