Ali Suljic klar för BP

Ali Suljic klar för BP

Share

Ali Suljic klar för BP

Mittbacken Ali Suljic ansluter till BP. Suljic kommer närmast från BK Häcken och har dessförinnan fem år i Chelsea FCs akademi bakom sig.  - Jag är exalterad, jag fick ett bra int ...

Mittbacken Ali Suljic ansluter till BP. Suljic kommer närmast från BK Häcken och har dessförinnan fem år i Chelsea FCs akademi bakom sig. 
– Jag är exalterad, jag fick ett bra intryck av föreningen från första snacket med Robban, säger nyförvärvet till hemsidan.

Motala AIF är moderklubben och från den gick resan till Chelsea FCs akademi sommaren 2013, efter flera utvecklande säsonger i London skrev Suljic på för BK Häcken inför säsongen 2018. Efter ett år på Hisingen är det nu klart att Suljic skrivit på för BP och får Grimsta som ny hemmaplan.
– Jag kände till BP sedan tidigare, det är en förening som alltid tar fram bra spelare. Det känns riktigt kul att vara här, säger Suljic.

Suljic var även med när Sverige tog brons i U17-VM våren 2013. Manager Roberth Björknesjö är mycket nöjd med det senaste tillskottet till truppbygget.
– Ali är en spelande mittback som vi kommer få nytta av, han har haft en fin utveckling under åren i Chelsea och jag tror vi kommer se prov på det även hos oss, sammanfattar Björknesjö.