SVENSKA CUPEN PÅ GRIMSTA

SVENSKA CUPEN PÅ GRIMSTA

Share

SVENSKA CUPEN PÅ GRIMSTA

Nu inleds fotbollsåret 2017 på allvar för Brommapojkarna med gruppspel i Svenska Cupen. Åtta grupper med fyra lag per grupp där gruppsegrarna går till kvartsfinal 11-12 mars. Två a ...

Nu inleds fotbollsåret 2017 på allvar för Brommapojkarna med gruppspel i Svenska Cupen. Åtta grupper med fyra lag per grupp där gruppsegrarna går till kvartsfinal 11-12 mars. Två av våra motståndare i gruppen möter BP även i Superettan under året – Helsingborgs IF och Degerfors IF. En bra värdemätare för BP att se hur vi står oss mot de redan nu.

Dessutom derbydags mot Djurgårdens IF där Kim Källströms återkomst till klubben väckt stor optimism bland Djurgårdsfansen. Om Kim är aktuell för spel mot BP kan vi räkna med gott om folk på Grimsta den kvällen. Återkomst till bekant mark blir det för Tim Björkström, Jakob Une-Larsson, Jesper Karlström, Besard Sabovic och Jonathan Augustinsson som alla har sin fotbollsfostran i BP.

Kom till Grimsta och titta på tävlingsmatcher redan i februari där ett nytt spännande BP får möjligheten att mäta sig med starkt motstånd tidigt på säsongen. Den nya läktaren öppnas och invigs officiellt i samband med hemmapremiären i Superettan mot Örgryte lördagen 8 april.

Lördag 18 februari 16.00 BP – Helsingborgs IF (Grimsta)
Fri entré gäller

Måndag 27 februari 19.00 BP – Djurgårdens IF (Grimsta)
Biljetterna kostar 100:-. För förköp klicka här!

Lördag 4 mars 14.00 Degerfors IF – BP (Stora Valla)

OBS! Det finns begränsat antal P-platser på Grimsta så lämna gärna bilen hemma. Närmsta tunnelbanestation är Hässelby Gård alt Johannelund.