Vi söker en Medlemskoordinator

Vi söker en Medlemskoordinator

Share

Vi söker en Medlemskoordinator

Är du strukturerad och drivande med stor initiativförmåga? Vill du jobba i en utvecklade och förädling miljö med fotbollsplanen som nästa granne? BP söker nu en Medlemskoordina ...

Är du strukturerad och drivande med stor initiativförmåga? Vill du jobba i en utvecklade och förädling miljö med fotbollsplanen som nästa granne?

BP söker nu en Medlemskoordinator på heltid vars främsta arbetsuppgifter kommer kretsa kring medlems- och kontorsservice samt bemanning vid BPs event. Tjänsten innebär även ett ansvar för driften av kioskverksamheten på Grimsta IP i samband med event.

Tjänsten kommer att utformas kontinuerligt inom ramen för den operativa avdelningen beroende på verksamhetens behov och gällande riktlinjer.

Vi söker:
Dig som är strukturerad och drivande med stor initiativförmåga. Du är lösningsorienterad och tycker om att både samarbeta med och leda andra. Du har en förmåga att arbeta självständigt men givetvis är du också en lagspelare då det behövs! Som person tror vi att du är nyfiken, orädd och drivande. Komplexiteten inom en fotbollsförening gör att du bör ha tålamod och uthållighet samt uppskatta utmaningen att hantera utmaningar vi kan ställas inför.

Vidare har du gärna:

  • Erfarenhet av föreningsuppdrag
  • Eftergymnasial utbildning gärna med inriktning idrott, sport management eller liknande
  • Erfarenhet av att driva kiosk/café/restaurang
  • Mycket goda kunskaper i office-paketet

Du måste kunna arbeta kvällar och helger då tjänsten kräver vilket är anpassat efter när matcher och event genomförs. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Placering är på BPs Sportkontor vid Grimsta IP.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Läs mer om tjänsten och ansök här redan idag.