Varmt välkommen till BP, Caroline Skoglund!

Varmt välkommen till BP, Caroline Skoglund!

Share

Varmt välkommen till BP, Caroline Skoglund!

Tidigare i våras gick BP ut med en annons där man annonserade att en ny roll som Medlemskoordinator skulle tillsättas på sportkontoret.  Rekryteringsprocessen är nu klar ...

Tidigare i våras gick BP ut med en annons där man annonserade att en ny roll som Medlemskoordinator skulle tillsättas på sportkontoret.  Rekryteringsprocessen är nu klar och idag började äntligen föreningens nya Medlemskoordinator, Caroline Skoglund, 29 år. 

Text: Fia Grönborg
Bild: Stina Jansson

Både medarbetarna på Sportkontoret, men även ledare och besökare har länge efterfrågat en person som jobbar riktat med service gentemot föreningens medlemmar. I och med rekryteringen av Caroline har vi äntligen funnit det vi söker! 

Carolines första arbetsdag var idag och hennes arbetsuppgifter kommer främst kretsa kring medlems- och kontorsservice samt bemanning vid BPs olika evenemang. Caroline kommer senast från en roll som Idrottskonsulent i Sollentuna kommun och har själv ett förflutet ute på fotbollsplanen. 

Med föreningens 4 000 aktiva spelare är det ett stort flöde av personer som dagligen besöker Sportkontoret på Grimsta, vårdnadshavare som ska lämna in spelarlicenser, ledare som ska hämta nycklar eller matchtröjor som ska bytas är bara exempel på ärenden som hanteras dagligen. Med Caroline får vi äntligen en person som håller ihop alla bitar och blir kontaktperson för samtliga föreningsärenden. Fantastiskt tycker vi! 

Tjänsten som Medlemskoordinator är helt ny, vad tror du att du kommer bidra med?
Jag hoppas kunna bidra med glädjen jag känner för serviceyrket! Självklart hoppas jag även kunna bidra även bidra med kunskap och idéer och på så sätt vara med att forma den nya tjänsten. 

Vad är bra service för dig?
För mig är bra service när man överträffar förväntan. Just för denna tjänst skulle jag säga att bra service främst är att vara tillgänglig för medlemmarna. 

Vad har du för förväntningar? 
Jag tror att jag kommer att lära mig väldigt mycket i BP. Jag har fått en känsla av att det är ett härligt gäng som sitter på kontoret och jag tror att det är en rolig

Vi hälsar Caroline varmt välkommen till BP familjen och lovar att du som ledare eller vårdnadshavare kommer ha stor nytta av att ha med Caroline i laget!  

Välkommen!