Välkommen till BP, Nikola Petric
Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Nikola Petric

Share

Välkommen till BP, Nikola Petric

Den serbiske målvakten Nikola Petric anlände till Grimsta under onsdagen och skrev på kontraktet som gäller för de kommande tre säsongerna. Petric ansluter senast från den serbiska ...

Den serbiske målvakten Nikola Petric anlände till Grimsta under onsdagen och skrev på kontraktet som gäller för de kommande tre säsongerna. Petric ansluter senast från den serbiska högstaligan.
– Jag är mycket glad över att vara i BP, säger Petric till IFBP.se.

Petric, född 1991, ansluter senast från FK Mladost Lucani i den serbiska högstaligan. Utöver spel i den serbiska ligan noterar vi även 18 ungdomslandskamper, varav två i det serbiska U21-landslaget.
– BP är stor klubb som ska ligga i Allsvenskan, det är det vi ska jobba för. På sikt hoppas jag kunna bidra till att vi når ytterligare höjder.

Målvaktskonkurrensen spetsas till ytterligare där Petric gör sällskap med Rasmus Emanuelsson och Viktor Göranzon i BPs målvaktsuppsättning för 2018.
– Nikola är en storväxt målvakt med pondus och attityd som äger boxen, säger Daniel Majstorovic, Sportchef Herr.
– Han är mycket bra i alla tekniska målvaktsmoment, även med fötterna. En komplett målvakt som kommer att bidra med kvalité och konkurrens på målvaktspositionen.
– Vill passa på att önska Nikola varmt välkommen och önska ett stort lycka till i BP.

Foto: Peter Appelquist