Välkommen till BP, Louise Lillbäck!

Välkommen till BP, Louise Lillbäck!

Share

Välkommen till BP, Louise Lillbäck!

Offensive Louise Lillbäck ansluter på lån från KIF Örebro under hösten i OBOS Damallsvenskan. Efter några år på college i USA vände Lillbäck hem till Sverige i vintras och har til ...

Offensive Louise Lillbäck ansluter på lån från KIF Örebro under hösten i OBOS Damallsvenskan. Efter några år på college i USA vände Lillbäck hem till Sverige i vintras och har tillhört KIF Örebro sedan dess.

I bakgrunden som spelare finns spel i Bollstanäs SK, där hon i Division Ett noterades för 33 mål på 21 matcher under 2018. Året därefter spelade hon för Hammarby IF i Elitettan innan flytten till college i USA väntade. 

Louise Lillbäck om att komma till BP
– Det känns jättebra att komma till BP och samtidigt landa lite hemma i Stockholm efter några år iväg. Jag har bra koll på BP sedan ungdomsåren i Bollstanäs och ser fram emot att jobba upp självförtroendet med många bra prestationer. 
– Nu är jag laddad på att hjälpa BP ta poängen som krävs för att hänga kvar. 

Sportchef Staffan Jacobsson om Lillbäck
– Lillbäck är en målfarlig anfallare med bra arbetskapacitet, förhoppningsvis kan hon hjälpa oss att få fart på målproduktionen.

Lillbäck är uttagningsbar till lördagens match mot Linköpings FC hemma på Grimsta. Avspark 15:00 lördag 26 augusti på Grimsta IP. Köp biljett via bp.ebiljett.nu.