Välkommen till BP, Eric Johana Omondi
Signed, sealed, happy smiles. Välkommen Eric! Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Eric Johana Omondi

Share

Välkommen till BP, Eric Johana Omondi

Den sjunde nya spelaren i BPs herrtrupp blir den kenyanske mittfältaren Eric Johana Omondi som ansluter från Vasalunds IF. Den tekniska offensiva pjäsen har skrivit på ett avtal på ...

Den sjunde nya spelaren i BPs herrtrupp blir den kenyanske mittfältaren Eric Johana Omondi som ansluter från Vasalunds IF. Den tekniska offensiva pjäsen har skrivit på ett avtal på fyra år med BP.
– Det känns underbart att vara här i BP, säger Johana Omondi till IFBP.se

Eric Johana Omondi anslöt till Vasalunds IF från kenyanska Mathare United inför säsongen 2017. På meritlistan finns dessutom landskamper för Kenya i kval till både VM och Afrikanska Mästerskapen. Under uppväxten bodde Eric på en akademi för talangfulla fotbollsspelare i Kenya.
– Jag är en lagspelare och hoppas kunna bidra till lagets framgångar, säger nyförvärvet.
– Jag fick ett bra intryck av klubben när jag provspelade i november och är laddad för utmaningen att spela i Allsvenskan.

Daniel Majstorovic, Sportchef Herr i BP, är nöjd med det senaste tillskottet i BP.
– Eric visade under den vecka han var hos oss att han har väldigt intressanta egenskaper som vi söker i våra offensiva positioner.
– Eric har en extrem spets i sin speed, han är duktig på att slå ut sin spelare och vi får in en landslagsspelare som är ett positivt tillskott till vår miljö.
– Jag önskar Eric välkommen till BP och lycka till.