Välkommen Peter Kleve

Välkommen Peter Kleve

Share

Välkommen Peter Kleve

I fredags den 1 april gjorde BP:s nye Klubbdirektör Peter Kleve sin första dag på Sportkontoret vid Grimsta IP. Nu efter nästan en vecka på Grimsta sammanfattar Peter Kleve sin ...

I fredags den 1 april gjorde BP:s nye Klubbdirektör Peter Kleve sin första dag på Sportkontoret vid Grimsta IP.

Nu efter nästan en vecka på Grimsta sammanfattar Peter Kleve sin första tid i föreningen:

– Det har varit väldigt kul att träffa alla som jobbar här. Det är många föreningsmänniskor och många med ett gott hjärta till fotbollen och klubben. Jag har imponerats över den mängd fotbollskunskap som sitter i väggarna här. Så det har varit en stimulerande och intressant start, säger Peter Kleve.

Vad är det första som du gjort som ny Klubbdirektör här i BP?
– Jag har försökt sitta ned och prata med så många som möjligt av alla som jobbar här. För att få en tydligare bild av var BP är idag, vilken resa vi vill åka på och vilka utmaningar som finns för att ta nästa steg.

Varför valde du att komma till BP?
– Jag tycker att det ska bli intressant att komma till en klubb där alla delar av föreningen är beroende av varandra. Min roll här ger mig också möjligheten att ha ansvar över helheten. Sedan är det såklart en klubb med en otrolig potential så det är ett stimulerande uppdrag.

Vad hoppas du kunna bidra med till föreningen?
– Jag vill bidra med struktur, energi och en förståelse för alla delar inom föreningen så att vi kan ta kliv framåt inom varenda del av föreningen och för klubben som helhet.

Text & bild: Philip Kämpe