U19: Inför derby mot Dif.

Share

U19: Inför derby mot Dif.

Med tre omgångar kvar av U19 allsvenskan är det endast med matematik på nobelprisnivå och stor vilja som BP ska kunna utmana om titeln svensk mästare. Med det sagt så kan man m ...

Med tre omgångar kvar av U19 allsvenskan är det endast med matematik på nobelprisnivå och stor vilja som BP ska kunna utmana om titeln svensk mästare. Med det sagt så kan man mer koncentrera sig på en värdig avslutning av serien där den sportsliga prestationen är viktigare än någonsin att hedra. Av en handfull lag ska en mästare koras och då vill det till att alla lag ger allt för att få ett rättvist utfall. 

Lagkapten Sebastian Ungman Backlund om vikten av att ge allt och jobba igenom serien till sista spark.

-Trots att guldet i princip är kört så kan vi inte vika oss ner för det. Vi ska sluta så högt upp som möjligt och få ett bra avslut på säsongen. Det är inte många matcher kvar med denna trupp så vi måste få ett värdigt avslut och spela för varandra oavsett tabellplacering.

Djurgården på lördag, tankar kring det mötet? Ni bortaslog Djurgården med klara 4-1 så serieledarna är ute efter revansch på er.

-Vi vet på förhand att det kommer bli en tuff match. De leder serien och kommer kriga hela matchen för att ta poäng. Vi spelar med betydligt mindre press då guldet ser kört ut men en match mot Djurgården betyder alltid mycket så vi går för vinst på lördag.

Läget i laget från veckan som gått?

-Det har varit en bra träningsvecka trots förlusten förra helgen. Vi har en bra inställning som ger bra träningar.

Matchinfo U19 allsvenskan slutspelsserien

BP – Djurgården

Lördag 13 okt 14:00

Grimsta IP